Scheidingsmediation met het kind centraal

Mediator, gezinspedagoog en juriste

Wie is Riëtte Bloem?


De mediationpraktijk Kind & Wij is gestart door Riëtte Bloem-Lutke Holzik. Na haar studie Rechten werkte zij enkele jaren als juriste in de pensioenwereld. Daarna heeft zij de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond, met als specialisatie gezinspedagogiek.

Na vijf jaar werkervaring bij Raad voor de Kinderbescherming,volgt ze haar ideaal om gezinnen te helpen die geconfronteerd worden met kwesties rond een scheiding.

Riëtte is inmiddels MfN geregistreerd mediator en heeft de specialisatie als familiemediator voltooid. Zij heeft ruime ervaring met gespreksvoering in gecompliceerde relaties waarbij kinderen zijn betrokken. Naast haar werk als mediator is zij beschikbaar als bijzondere curator in familierecht- en jeugdrechtzaken. Daarbij hecht zij veel waarde aan goede vertegenwoordiging van het kind in een scheidingsproces.

'Tijdens mijn studie en in de jaren daarna heb ik mij speciaal verdiept in de ontwikkelingsfasen van het jonge kind. Daarmee kan ik ouders helpen begrijpen waar hun kinderen het meest bij gebaat zijn. Ik geloof in een creatieve aanpak, vooral in de gespreksvoering met kinderen'

Riëtte is werkzaam in Den Haag en omstreken. Ze is flexibel qua tijd en kan ook afspraken in de avond maken. Haar uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat u kan worden doorverwezen naar andere specialisten, zoals een fiscaal/financieel adviseur, notaris, advocaat of kindertherapeut. Hiervoor heeft zij een speciaal samenwerkingsverband met financieel (MfN) mediator Susan van Kessel en familierecht advocaat Anouk Klomp-Kraal onder de naam 3D scheiden.

 

Riette Bloem - Mediator

‘Het belang van het kind stel ik centraal’

Vraag direct vrijblijvend een eerste gesprek aan

Kennismaking
  • Dit veld is verplicht
  • Het e-mailadres is niet geldig
  • Dit veld is verplicht
  • Zonder uw toestemming kunnen wij geen contact met u opnemen.

Wilt u vrijblijvend kennismaken en zien of Kind & Wij u van dienst kan zijn? Neem dan contact op door het formulier in te vullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Het telefonische kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.