Scheidingsmediation met het kind centraal

Scheiding en kinderen waar moet u beginnen?

Bij het einde van een relatie komt er veel op u af. De emoties kunnen al snel hoog oplopen. Uw kind mag daar niet mee belast worden. Kind & Wij helpt u en uw kind stap voor stap om een nieuw evenwicht te vinden.

Meer informatie

Wat houdt mediation precies in?

Iedere echtscheiding of einde van de relatie is anders. Maatwerk is geboden. Door middel van mediation wordt u de kans geboden samen tot afspraken te komen voor de toekomst. Afspraken waar u beiden achter staat en die passen bij uw kind.

Meer informatie

Aan welke kosten moet u denken bij mediation?

De kosten hangen af van het aantal mediationbijeenkomsten. U kunt mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding van de Raad voor de Rechtsbijstand.

Meer informatie

Kind & Wij is gespecialiseerd in mediation bij scheiding met jonge kinderen (0-12 jaar). Het doel is om te komen tot afspraken die duidelijkheid en rust bieden in vaak complexe situaties. Kind & Wij stelt het belang van het kind centraal, zonder de belangen van de ouders uit het oog te verliezen. Samenwerken wij toe naar de beste oplossing voor uw kind en u.

Ri

‘Het belang van het kind stel ik centraal’

Kind & Wij wordt geleid door Riëtte Bloem. Zij is professioneel gezinspedagoog, juriste en Mfn geregistreerd familiemediator. Haar ervaring en aanpak leiden tot lange termijn uitkomsten voor scheidende ouders met jongere kinderen.

Meer informatie

Vraag direct vrijblijvend een eerste gesprek aan

Kennismaking
  • Dit veld is verplicht
  • Het e-mailadres is niet geldig
  • Dit veld is verplicht
  • Zonder uw toestemming kunnen wij geen contact met u opnemen.

Wilt u vrijblijvend kennismaken en zien of Kind & Wij u van dienst kan zijn? Neem dan contact op door het formulier in te vullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Het telefonische kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.